Windows 8 Direct Download

on Jan 30, 2013

yow!

Today aku nak share windows 8 punya experience . Windows 8 memang bagi aku lebih better experience than windows 7. Sebab ape ? Sebab die windows 8 nie lagi smart ngan bagi aku die lagi smooth . Tapi aku just gune windows 8 yang pro . Yang ent aku tak tau la macam mane rasa . So kalau nk try kat bawah nie aku selitkan download link untuk windows 8 . Download link nie direct dari microsoft server . Aku suggestkn korang gune idm tuk download sebab die nye saiz 3gb+ . 




Direct Download Link

Windows 8 Enterprise
Windows 8 Professional (32/64 Bit)

Password: www.oxava.com 

Windows 8 Free Activation

Password: www.oxava.com

0 comments:

Post a Comment