on Sep 18, 2013


on Jan 30, 2013

yow!

Today aku nak share windows 8 punya experience . Windows 8 memang bagi aku lebih better experience than windows 7. Sebab ape ? Sebab die windows 8 nie lagi smart ngan bagi aku die lagi smooth . Tapi aku just gune windows 8 yang pro . Yang ent aku tak tau la macam mane rasa . So kalau nk try kat bawah nie aku selitkan download link untuk windows 8 . Download link nie direct dari microsoft server . Aku suggestkn korang gune idm tuk download sebab die nye saiz 3gb+ . 




Direct Download Link

Windows 8 Enterprise
Windows 8 Professional (32/64 Bit)

Password: www.oxava.com 

Windows 8 Free Activation

Password: www.oxava.com
on Jan 8, 2013

yow!

Hari ni selasa 8/1/2013 sepatut nye aku happy . Tapi dah tak de jodoh so aku tak happy la . Di sebab kan ketidak happy aku , aku telah keluar petang tadi ke Yamaha music kat Sitiawan . Dekat je ngan rumah aku . Aku telah pun dengan tidak sengaja nye membeli Yamaha F310 Acoustic Guitar ! Gitar nie aku dah survey on the net , banyak feedback yang bagus dan sebab tu lah aku pilih gitar nie . Bile aku dah beli baru aku dapat rasa ape yang bagus tu . So kepada sape2 yg beginner cam aku baik korg try amik gitar nie . mmg best . So sekarang nie , aku da ade baby baru . Aku akan cube happy dengan baby baru aku nie . Welcome to my life baby (';

One good thing about music, when it hits you, you feel no pain


on Jan 4, 2013

Kalau hari ini awak bahagia , saya mohon Allah kekalkan kebahagiaan itu dalam hidup awak , biar berpanjangan sampai bila-bila . (':