Saya Tersenarai dalam 1,000 blog terhebat

on Jan 8, 2012

yow!


Assalamualaikum and Hello peep !

Yes , i'm do it again . Jom join segmen ni ! anys mencari Satu Ribu Link . Please Support utk kemudahan ramai !!



Cuba klik link ni . --> Saya nak join
tu adalah link tiga blog sekali gus. <--anys akan menyenaraikan link-link blog anda yang join macam tu, nak ?senang nak blogwalking kan? what chu waiting for  ladies and gentlemen ?


*psstt, boleh copy terus je entry ni kalau malas sgt. :)
How to Join ?

1.Buat satu entri betajuk Segmen Saya Tersenarai dalam 1,000 blog terhebat
2.copy banner di atas dan link kan ke entri ini
http://blurrr4evablurr.blogspot.com/2012/01/segmen-saya-tersenarai-dalam-1000-blog_08.html
3.hantar link entri anda di bahagian komen dan bagitahu sama ada anda adalah pengguna blogskin atau blog design*wajib*
4.Ehh kejap2, boleh tolong anys tak ? Like pic anys ni 
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=312721845427664&set=a.312721812094334.86348.200146616685188&type=3
It is a contest . help..help..help please ... ;) terima kasih ye ^_^

Anys harap korang tolong ye . penat anys list blog2 korang :( *ayat sedih sebab like tak ningkat pon T_T

It is easy . kalau korang nak join , sangat dialu-alukan . kenapa anys buat segmen ni . supaya ia memudahkan kerja blogwalking anda . sekali klik keluar 5 atau 10 blog sekali gus. so tak payah korang terkial2 nak cari link blog lagi . by the way , kalau korang 'malas ah join segmen ni , lagi pun aku bukan nak blogwalking . wasting my time !' please jangan berfikiran macam tu ,sebab kalau korang join , link blog korang lekat, orang akan still bw di blog korang even korang tak bw lah kan . but depend la ye .. . semoga segmen ini memudahkan blogger2 semua . sama ada yang nak meningkatkan traffic, followers,saja2 dll . .

Jom geng meramai kan segmen nie . cepat ! jgn terlewat . hee .
Terima kasih anys ♥!!

1 comments:

Post a Comment