New Life

on Jan 6, 2012

YOW!

Caal : hey! who are you ?!
Unknown : I'm your new life !


Cite ape nie ? Well cite pasal new life aku yg akan bermula esok ! Wah ! ape life yg baru nie ? Life aku akan baru esk sebab aku nak masuk UNIKL wei ! haha ! best ke tak aku tak tau la . esk aku baru nak g lapor diri .

Ape yg aku seronok sangat pasal nie sebab aku dapat blaja ape yg aku nak even takut jugak tak tau bape susah nye nanti . haha ! Course ape ? Software Engeneering ! haha ! giler excited nak masuk course nie .

Tapi kan . dalam keseronokan ade jugak ketakseronoknye pun . Ape yg ketakseronoknye pun ? Aku ingat nak pegi 901 la . tapi dah cam nie tak dapat la nak pegi . haha ! e2 je la yang tak seronok pn .

Tapi pape pn yg penting esk aku kene masuk jugak kan . so kene la bersiap sedia untuk melangkah lebih jauh kan . haha ! Tapi aku risau jugak pn kot . yg nie mmg risau abes . Aku kan nak amik software engeneering tapi medical checkup aku color blind . Errr . Lepas ke ? Ade sape2 tau info pasal nie x ? Agak2 SE bole ke kalau color blind nie ?

Ok la . tu je entry aku kali nie . wish me luck ! :D

5 comments:

Za said...

wah! untunglah....tahniah2!!
apa tu color blind??? huuuuuuuuuuuu

Suara Hati said...

study leklok..hehe

athirah said...

software engineering??blh je...pasni duk adap pc jela....akak ni pun ambik major software engineering...minat xde mslh...kalu xminat agak bermasalah...

Siti Nadiah said...

Good luck babe, :)

hamizah afifah said...

gud luck awk..kbtulan pula..kiter pun unikl.. = =" selamat berkenalan.. hahaha

Post a Comment