New Era Just Begun!

on Jan 1, 2012

yow!


Caal: whats up year ?
Year: I start again

Hah . dah 2012 kan . Aku teringin jugak nak update blog sebab tgk kat dashboard sume duk update blog rini kan . haha . Keinginan nak update tu tetibe ade . Bukan main gairah lagi nak update even tak tau nak tulis ape pn . Aku nie cam biasa la , bukan amik sastera nak tulis panjang2 kan . haha!

Semalam mesti ramai kan kuar g sambut new year . Aku pn salah sorg yg keluar malam semalam nak g sambut new year . Kat mane aku sambut ? wah . tempat aku g semalam best . meriah giler even meriah die dalam 10min je kot . haha ! aku xbiasa lagi la kuar lepak2 tgk bunga api or pape yg sekutu dengan nye . Aku g sambut new year kat cc je . tp ok la janji ade . Ade sesape nak ajar aku lepak ? haha !

So macam biasa la . bile new year sume ade azam baru kan . aku pn ade gak . Azam aku nak jadi baik dari taun lepas . haha ! Mintak2 la azam aku nie tercapai . Lagi pn tahun nie aku da nak sambung blaja balik kan mesti aku nak kene la jadi baik . hehe ! nak dapat 4flat lagi bole x ? haha !

E2 je la yg aku rajin nak update . yg penting sekali, new year nie aku tak nak jadi macam org dalam video bawah nie . Jom lihat q;

3 comments:

Aida Omar said...

erkk..saya tak keluar sambut new year pun, KL sesak time tu. huh! tgk bunga api dari umah pun boleh. haha..

alamak tak dapat nak tgk video nie, line semput sesemputnya.

Live to Life said...

@Aida Omar
yeke . xtau pulak . malas nak kuar kl time tu . haha . rugi la ta tak tgk :P

hamizah afifah said...

meh..sy ajr awk lepak..nk??? wekkkk

Post a Comment