LULU CALDINA REVIEW BLOG SAYA

on Dec 29, 2011

Kenapa berminat nak lulu review blog nie ?

Berminat sebab nye:

# Nak tau ape pendapat cik lulu tentang blog nie. Kire nanti bile da kene review mesti kene komen kan kot ? So cam best je kene review . huhu

# Mungkin cik lulu bole tolong kenalkan aku pada geng2 blogger yang lain memandangkan aku masih fresh dalam art of blogger nie . hehe

So dengan ini aku umumkan bertapa excited nye aku nak join segmen buat pertama kali . jom join jom

Sile tekan Gambar tu or SINI kalau nak join!

4 comments:

Za said...

hahahaha..bestnye kan...mcm nk join je ni..hihi

Live to Life said...

@Za

Jom2 join . meriahkan majlis :D

Gen2Merah said...

menarik... semoga kena review oleh Lulu yaa

anyway selamat menyambut Tahun Baru 2012.. Thanx sudi menjadi sahabat maya saya..

Lulu Caldina said...

Terima kasih sudi meluangkan masa join segmen ni..
Jom singgah Lulu-Pages tengok siapa yang terpilih..
[KLIK]

Post a Comment