F.Lux Dont Hurt your eye!

on Dec 7, 2011


F.Lux nie bagus untuk kaki online malam. Bende nie bagi mata korang tak sakit dengan cahaya laptop or desktop korang yg xbagus untuk kesihatan mata. Cara gune die senang je, just install dan run. Aku mmg pakai bende nie. Bende bagus kenapa xnak pakai kan and xshare. Kepada sape2 yg tak tau and tak penah cube bende nie baik try. Korang pasti akan jatuh cinta dengan bende nie. Bende nie free je, link ade kat bawah, korang pilih sendiri la ape os yg korang gune ye. Enjoy!

CLICK HERE TO DOWNLOAD!

4 comments:

ceritasekupang said...

baru nak downlooad...

Live to Life said...

selamat mencube :D

A.I said...

dah install dah... =p



buang la verification code bawah nih. semmm sikit.

Live to Life said...

haha . dah buang dah . xpenah perasan pn ade :P

Post a Comment