Best shoutbox

on Dec 13, 2011

Asalammualaikum.

Entry nie just review tentang free chatbox. Disebabkan shoutmix dah nak start kene bayar next year, so ramai yg sekarang nie mencari shoutbox yg free untuk digantikan kat blog. Aku pn kire salah sorg gak la kan . hee . Shoutbox nie antara bende yg penting kan tuk blog so macam mane mesti nak kene ade la.
Bagi aku Shoutbox yg paling best yg nie -> Shoutbox or seperti mane yg korg bole tengok kat tepi blog aku nie. Sebab ape yg paling best , sebab bende nie senang xyah nak register2 , just copy and paste code je terus bole gune .
Lagi satu sekarang nie banyak yg bertukar kepada CBOX. Aku mmg aku tak minat CBOX tu sebab aku perasan die menyebabkan blog menjadi lagi lembab . Sebab tu aku pakai yg sekarang nie. laju pn laju. So aku cadangkn baik pakai yg nie dari yg cbox tu. Senang, laju dan simple .
Tp nie sugestion je . tak tau la pe pulak pendapat korg (=

3 comments:

A.I said...

memang pakai yang ni pon. nak pakai yang cbox tu mmg tak best la. lame sikit.


mana header blog????

Live to Life said...

e2 bukan shout mix la .

Norashiqin Kamaruzaman said...

heheh nice share caals =) tq...

Post a Comment